August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o femeie pe stradă

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Judecătoria Sighişoara a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a unui bărbat acuzat că a tâlhărit o femeie pe o stradă din afara localităţii Bălăuşeri, sustrăgându-i, prin acte de violenţă, suma de 300 de lei, potrivit Agerpres.

 

În acest caz, poliţiştii din Mureş au efectuat o percheziţie domiciliară.

Bărbatul a fost iniţial reţinut, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive.

”La data de 24 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au efectuat o percheziţie domiciliară, la un bărbat, de 42 de ani, bănuit de tâlhărie.

În fapt, bărbatul, în timp ce se afla pe drumul public din afara localităţii Bălăuşeri, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi sustras, de la o femeie, 300 de lei.

În urma probatoriului administrat, la data de 24 august, cel în cauză a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore.

La aceeaşi dată, instanţa de judecată a dispus, faţă de cel bănuit, măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt ce fac obiectul dosarului penal.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..