October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rareș Bogdan anunță mutări importante la vârful PNL

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Rareș Bogdan a explicat, la B1 TV, de ce nu a ales să candideze la funcția de președinte al Partidului Național Libera și mai ales ce loc ar putea ocupa în formațiunea politică, după alegerile din septembrie.

 

„Pentru momentul acesta, Rareș Bogdan s-a pus în dreapta lui Florin Cîțu, alături de Robert Sighiartău, Emil Boc, Florian Roman, Alina Gorghiu de George Flutur, de Virgil Popescu, de Virgil Popescu de Lucian Bode și de mulți alții, și consideră că cea mai bună opțiune este Florin Cîțu”, a declarat Rareș Bogdan, în direct pe B1 TV.

Întrebat cinve va fi secretarul general al PNL, Rareș Bogdan l-a adus în discuție pe Dan Vîlceanu. „Propunerea lui Florin Cîțu este Dan Vîlceanu, posibil să fie el”, a precizat el, în platoul B1 TV. Potrivit unor surse politice, Robert Sighiartău ar fi în cărți pentru funcția de ministru al Muncii.

Întrebat ce funcție va ocupa el în partid, Rareș Bogdan a declarat că va candida pentru funcșia de prim-vicepreședinte al partidului. Aceeași funcție ar urma să o ocupe și ministrul de Interne, Lucian Bode, care ar urma să o înlocuiască pe Raluca Turcan. Aceasta din urmă ar rămâne în conducerea PNL în virtutea faptului că este fost președinte interimar al partidului, dar ar viza și funcția de președinte al Camerei Deputaților.

„Dacă colegii mei din Partidul Național Liberal consideră că pot să ocup poziția de prim-vicepreședinte. Gheorghe Flutur va fi prim-vicepreședinte pe zona Moldovei; Lucian Bode va fi prim-vicepreședinte pe zona Transilvaniei, iar cel de-al patrulea prim-vicepreședinte, pe zona sudică, va fi cel mai probabil Iulian Dumitrescu. Toți trebuie să fim validați prin vot. Dacă delegații consideră că merită să fie prim-vicepreședinți, atunci ne vor vota. Există o echipă alături de Florin Cîțu!”, a declarat Rareș Bogdan.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).