October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Pediatrul Damian Baciu: ”Copiii internați în spitalele din SUA sunt asimptomatici!”

0 0
3 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Mediul pediatru Damian Baciu ne spune că are informații de la colegii săi din Statele Unite că acolo copiii testați pozitivi, fără simptomatologie, sunt internați în spitale tocmai pentru a stârni agitație. De altfel, știrea despre copiii internați în SUA a fost utilizată și de autoritățile române, care au pregătit deja paturi la ATI pentru minori. 

Știrea, apărută pe agenția Reuters, potrivit căreia a crescut numărul de copii spitalizați cu Covid, a fost folosită și de autoritățile române drept pretext pentru inducerea spaimei în rândul părinților. Medicul pediatru Damian Baciu, cu specializare în vaccinologie făcută în Franța, ne spune că, în realitate, acei copii sunt asimptomatici. ”Am informații de la medicii de acolo că în Statele Unite sunt internați copiii care au fost depistați pozitiv la testare, fără simptomatologie, tocmai pentru a crește numărul de cazuri declarate și de a stârni un pic de agitație. Când au folosit autoritățile informația că în SUA sunt internați tot mai mulți copii, am și spus că începe circul. Ar trebui să avem mari semne de întrebare, chiar și la creșterea numărului de cazuri din spitale și ATI, pentru că cineva, fie un individ, fie o instituție, care te minte în formă continuată nu mai prezintă niciun fel de credibilitate. Eu nu am văzut niciun copil din România, în ultimele 20 de luni, să ajungă în spital bolnav de Covid”, ne spune dr. Damian Baciu.

O sfidare a științei medicale
Tot ce s-a întâmplat de 20 de luni încoace nu are nimic de-a face cu medicina, este o sfidare a științei medicale și s-a făcut tot ce s-a putut și se continuă în orice fel le este la îndemână ca să-și realizeze scopul de a injecta, susține dr. Damian Baciu. ”Este sau nu necesar, are indicație medicală sau nu are, nu are niciun fel de semnificație, pentru că ei trebuie să injecteze. A mai fost anul trecut un medic pediatru, tot din Franța, care a studiat cazul unui băiat de 9 ani, depistat pozitiv, asimptomatic. Cât a fost infectat, băiatul a avut contact direct cu 172 de persoane, din care 112 au fost colegi și profesori. Dintre toți contacții niciunul nu a fost găsit pozitiv”, ne-a declarat medicul pediatru Damian Baciu. Acesta arată că, în privința noilor variante, de anul trecut s-a tras alarma, când somități ale lumii medicale din imunologie și virusologie au spus că o vaccinare masivă, nemijlocită, în situație de pandemie, nu face decât să selecteze alte variante care, în timp, vor fi rezistente la ”acea tehnică de injectare pe care o numesc vaccin”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).