August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Oameni cu certificate de vaccinare false, în stare gravă la spital infectați cu COVID

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Mai mulţi oameni au ajuns în stare gravă la spital, deşi oficial erau vaccinaţi, în Timișoara.

Potrivit Antena3, acest lucru i-a făcut de medici să se întrebe dacă certificatele prezentate erau adevărate. Au aflat că oamenii dădeau bani pentru certificate de vaccinare și nu erau vaccinați.

Există voci care susțin că în cabinetele medicilor de familie se încasează între 100 şi 300 de euro pentru un certificat fals de vaccinare.

”Rugăm responsabilitate, oamenii să nu obțină acel certificat degeaba, să nu dea bani pe acel certificat și rugăm medicii de familie să nu se compromită la aceste acte. Ei vin la spital cu forme foarte severe de boală și se declară vaccinați și noi ne punem întrebări cât de vaccinat este pacientul respectiv și dacă vaccinul mai are vreun efect sau nu. Este un act ilegal să dai o adeverință de vaccinat la o persoană care nu s-a vaccinat doar că să circule liber”, a declarat medicul Cristian Oancea pentru sursa citată.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..