September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, după vizita lui Clotilde Armand la DGA: ‘Nu au reținut-o?

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Marcel Ciolacu a comentat vizita pe care Clotilde Armand ar fi avut-o la Direcția Generală Anticorupție din cadrul MAI. Liderul PSD a ironizat-o pe Armand, care a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 prin fraudă, conform unor acuzații din spațiul public.

”Nu au reținut-o? Am crezut că s-a dus să se predea la DGA, fraudarea alegerilor e o faptă penală. Am văzut un grup infracțional organizat care au furat voturi. Eu mă așteptam, de la magistrați, să înceapă audierile. SIIJ face o anchetă pentru că președintele BES este un magistrat.

O să strângem referendumul pentru demiterea primarului. Am solicitat autorizare de amplasare de corturi. Doamna Gabriela Firea și președinții organizației de sector vor prelua această atribuție. Vom strânge semnăturile. Nu am primit un răspuns de la PMP, dacă se alătură acestui demers, deși domnul Tomac spunea că a fost furat, că îi mai trebuiau 2.000 de voturi ca să intre în Parlament.”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV, în emisiunea lui Victor CiutacuVezi VIDEO aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).