October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Autoturism rămas blocat pe un câmp din comuna Clejani, distrus de un incendiu

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Un autoturism rămas blocat pe câmp în comuna Clejani, judeţul Giurgiu, a ars aproape în totalitate, după ce şoferul a turat motorul pentru a putea ieşi cu maşina, iar vegetaţia uscată din jur a luat foc din cauza scânteilor evacuate pe toba de eşapament, potrivit Agerpres.

”ISU Giurgiu a fost anunţat, prin 112, că un autoturism a luat foc pe un câmp din apropierea localităţii Sterea, comuna Clejani. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de intervenţie Roata de Jos cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Forţele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că maşina rămăsese blocată pe câmp, şoferul a turat motorul cu scopul de a o debloca, iar în acest timp vegetaţia uscată din jur s-a aprins din cauza fumului şi a scânteilor evacuate pe toba de eşapament a maşinii şi flăcările au cuprins autoturismul”, precizează ISU Giurgiu.

Cei doi bărbaţi care se aflau în maşină, proprietarul şi fiul acestuia, au reuşit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor, dar autoturismul a ars aproape în totalitate.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).