October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primarul TÂRGOVIȘTEI, Daniel Cristian Stan, zi de zi pe șantierele din municipiu! Astăzi, la ŞCOALA GIMNAZIALĂ MATEI BASARAB

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Primarul municipiului Târgoviște a efectuat o vizită de lucru pe șantierul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, proiect în cadrul căruia, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală targovișteană este de 22.223.977,79 lei.

 

”În baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Targoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.

La această data, stadiul fizic de realizare a investiției este de aproximativ 85%, lucrându-se la amenajările interioare, dar și la închiderea noii săli de sport, cu precizarea că termenul de execuție expiră în luna noiembrie”…a susținut primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).