October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Reacția PSD după încetarea stării de alertă din sectorul 1: ‘Cetățenii trebuie să afle de ce și pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Liderul PSD Sector 1 Florin Manole a afirmat că primarul Clotilde Armand „e obligată să revină din concediu” şi să îşi facă treaba respectând legea, după ce starea de alertă nu a fost prelungită în sector. Acesta cere consilierilor PNL și PMP să voteze o comisie care să verifice de ce s-au plătit 3 contracte de salubrizare.

„Starea de alertă din Sectorul 1 a fost inutilă și costisitoare. Clotilde Armand e obligată să revină din concediu și să își facă treaba respectând legea. După o lună de achiziții netransparente, contracte ținute la secret și creștere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat. Timp de 30 de zile, Primăria și Prefectura nu au informat cetățenii cu privire la contracte, la evoluția colectării deșeurilor, contravenții specifice constatate și sancționate, strategia pe termen mediu și lung. Singurele informații apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali”, transmite Manole într-un comunicat de presă.

Acesta cere consilierilor PNL și PMP să voteze o comisie care să verifice de ce s-au plătit 3 contracte de salubrizare.

„Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, Partidul Social Democrat insistă pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor publice din această perioadă. Cetățenii trebuie să afle de ce și pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL și PMP să voteze pentru înființarea acestei comisii și să înceteze să o susțină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive. Totodată vom continua campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, vinovată de tot acest haos administrativ”, a adăugat liderul PSD Sector 1.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).