September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Patru motociclişti au fost răniţi în accidente produse în ultimele trei zile în Harghita

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Patru motociclişti au suferit răni, în ultimele trei zile, după ce au pierdut controlul asupra direcţiei ori s-au dezechilibrat, într-unul din evenimentele rutiere fiind rănită şi o pasageră, a informat IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, vineri, 20 august, un bărbat de 33 ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 15, în zona Pasului Creanga, dinspre oraşul Borsec spre municipiul Topliţa, a pierdut controlul şi a căzut pe carosabil, suferind mai multe răni.

Sâmbătă, 21 august, un bărbat de 33 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 138, în comuna Suseni către Gheorgheni, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe un teren viran, iar motocicleta s-a oprit în gardul unui imobilul.

În aceeaşi zi, un bărbat de 46 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 12C, dinspre Staţiunea Lacu Roşu spre municipiul Gheorgheni, la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut, informează Agerpres.ro.

Cel mai grav accident a avut loc duminică după-amiază, când un bărbat de 40 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea o motocicletă pe DNE 578, pe direcţia Miercurea-Ciuc – Braşov, într-o curbă deosebit de periculoasă din localitatea Tuşnadu Nou, a pierdut controlul ghidonului şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat, în acest caz fiind rănită şi o pasageră, respectiv o femeie de 37 de ani, tot din judeţul Covasna.

În toate cele 4 cauze au fost întocmite dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).