October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Armata lui Ciucă, remorca Ucrainei!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Iată că ies la iveală tot mai multe dedesubturi ale ”planului nebun” de constituire a unei flote comune anti-rusești în Marea Neagră, de către Armata Română și cea Ucraineană. Strategii americani care nu au știut că talibanii vor intra în Kabul nici măcar când aceștia stăpâneau capitala afgană fiind siguri că președinții de la București și Kiev nu vor mișca în front atunci când vor trebui să umfle din nou conturile samsarilor aciuiți pe lângă Pentagon.

Iar faptul că obedientul general Ciucă trage de timp deja grotesc cu semnarea contractului corvetelor are acum și o explicație. Una dezvăluită de mult în ”NAȚIONAL”, atunci când insistam că ministrul Apărării a blocat contractul licitației internaționale câștigată de francezii de la Naval Group doar pentru a scăpa de US Army, pe bani grei, de trei ”copăi”! Care altfel ar trebui casate și scufundate pe banii americanilor.

”Spargem blocada în Marea Neagră”!

Planul fiind ca, sub pretextul ”coordonării” flotelor militare din Marea Neagră, atât Ucraina, cât și România să cumpere același tip de nave second hand de la americani. Astfel că președintele actor Volodimir Zelenski deja a anunțat triumfalist că ” ne pregătim să spargem blocada rusă în regiunea Mării Negre! Sarcina noastră este de a construi o flotă profesionistă și puternică, capabilă să opună ripostă oricărui adversar. Ucraina are în plan o modernizare majoră a Flotei sale din Marea Neagră”. Astfel că, după ce Germania a refuzat să îi furnizeze Ucrainei nave scoase din uz, Kievul va cumpăra de la americani nave ce urmează a fi casate! La fel ca și România! Pentru că de aia a descins duminică o delegație a Congresului SUA, condusă de senatorul Richard Shelby, președintele Comisiei pentru alocări bugetare, peste ministrul Ciucă. Pentru a ”întări parteneriatul militar din  Marea Neagră”. Cu banii noștri și rablele lor…

sursa – national.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).