October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

S-a dat ALERTA la Kabul: Ambasada SUA din Afganistan a emis o alertă de securitate referitoare la aeroport

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Ambasada Statelor Unite în Afganistan a emis o alertă de securitate prin care sfătuieşte cetăţenii americani să evite să călătorească spre aeroportul din Kabul.

În nota publicată pe site, ambasada avertizează cu privire la „posibile ameninţări la adresa securităţii în afara porţilor” aeroportului, scrie news.ro.

„Sfătuim cetăţenii americani să evite să călătorească spre aeroport şi să evite porţile aeroportului în această perioadă cu excepţia cazului în care primiţi instrucţiuni individual din partea unui reprezentant al guvernului SUA să faceţi asta”.

Ambasada a transmis că orice cetăţean american în Afganistan care nu a completat încă un formular de cerere de repatriere asistată „ar trebui să facă asta cât de curând posibil”.

A fost adăugat: „Nu sunaţi la ambasada SUA din Kabul pentru detalii sau actualizări despre zbor. Acest formular este singurul mod de a comunica interesul pentru opţiuni de zbor”.

Potrivit martorilor, în zona aeroportului din Kabul situaţia este încă haotică, mii de oameni încercând să plece din ţară. Talibanii spun că nu sunt responsabili pentru asta şi dau vina pe puterile occidentale pentru că nu au avut un plan mai bun de evacuare.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).