December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vladimir Putin face un anunț TERIBIL: ‘Au fost politici iresponsabile. Teroriștii din Afganistan vor fugi în alte țări’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denunţat vineri, în cursul unei conferinţe de presă organizată alături de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, politicile “iresponsabile” aplicate în Afganistan, cerând evitarea “prăbuşirii statului afgan” şi blocarea teroriştilor care vor să fugă.

“Au fost politici iresponsabile. Trebuie să renunţăm la voinţa de a construi în alte ţări democraţie după modele externe fără a ţine cont de particularităţile istorice, naţionale şi religioase, prin ignorarea totală a tradiţiilor altor popoare. Cred că aceasta este lecţia din Afganistan”, a afirmat Vladimir Putin, conform Agenţiei France-Presse şi cotidianului La Libre.

 

“Talibanii deţin acum controlul aproape asupra întregului teritoriu afgan; este o realitate de care trebuie să ţinem cont, pentru a nu permite prăbuşirea statului afgan”, a adăugat Vladimir Putin.

“Este important să împiedicăm infiltrarea teroriştilor în statele vecine, inclusiv a celor care se pretind a fi refugiaţi”, a subliniat Vladimir Putin, scrie mediafax.ro.

 

Administraţia de la Moscova nu şi-a evacuat personalul diplomatic din Kabul şi a notat că a primit “semnale pozitive” din partea liderilor talibani. Rusia consideră că actuala criză din Afganistan este rezultatul “retragerii în mod brusc” a trupelor americane. Moscova pledează pentru “dialog naţional” în Afganistan, “prin participarea tuturor forţelor politice, etnice şi confesionale”.

“Trebuie să ne unim eforturile pentru a susţine poporul afgan, pentru normalizarea situaţiei din această ţară şi pentru stabilirea unor relaţii de bună vecinătate”, a insistat preşedintele Rusiei…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).