August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Radu Nicolae Georgescu, primar Gura Foii: Încă puțin și Căminul Cultural va fi gata!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:27 Second

Încă o punct bifat în agenda cu realizări a conducerii primăriei Gura Foii! Lucrările la Căminul Cultural din Bumbuia sunt aproape de finalizare. Anunțul a fost făcut chiar de primarul comunei într-o postare pe facebook.

 

“Inca puțin și Caminul cultural va fi gata! Reușim astfel sa readucem la viata o clădire de peste 60 ani, lăsată în paragină, o clădire ridicata de voi, foienii, în care, an de an, în condiții grele, am păstrat tradiția balului de Boboteaza!…a transmis primarul comunei Gura Foii, Radu Nicolae Georgescu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..