August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cum își va alege PNL candidatul la prezidențiale dacă Florin Cîțu preia partidul

0 0
1 min read
0 0
Read Time:43 Second

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri, la depunerea candidaturii sale pentru șefia PNL, că liberalii vor merge la prezidențialele din 2024 cu acel candidat care este „cel mai bine plasat”.

Întrebat dacă va candida la prezidențiale în cazul în care va deveni lider PNL, Cîțu a răspuns: „PNL are o cutumă și va candida cel mai bine plasat atunci”. „Să câștigăm toate alegerile din 2024 și vedem atunci cine candidează la prezidențiale”, a adăugat el.

Al doilea mandat al lui Klaus Iohannis se termină în 2024. Potrivit Constituției, nicio persoană nu poate îndeplini funcţia de Preşedinte al României decât pentru cel mult două mandate, iar acestea pot fi şi succesive.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..