December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS! ȘOFERII DE TIR BĂGAȚI OBLIGATORIU ÎN CARANTINĂ FĂRĂ A FI TESTAȚI PCR PENTRU A SE STABILI DACĂ SE IMPUNE!!!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

O informație de ultimă ora este aceea că șoferii de TIR sunt băgați obligatoriu în carantină la intrarea în țară prin punctele de trecere de la Ruse și Bechet.

Ce este strigător la cer, este faptul că șoferii de TIR sunt cei care de la începutul pandemiei, când nici măcar nu se știa cu ce ne confruntăm si nu se auzise de vaccin, sunt cei care ne-au adus permanent proviziile fără de care până acum eram morți.

Asaltul început asupra acestora, va duce la un blocaj al transporturilor în perioada imediat următoare.

Ciudat este că nu sunt nici măcar testați PCR în prealabil, pentru a se stabili dacă se impune carantinarea. Grecia, care eate în cod roșu, nu impune carantinarea șoferilor de TIR, CI ÎI TESTEAZĂ ALEATOR pe cei ce prezintă semne de boală. Dar noi, suntem mai catolici decât Papa.

Și mai ciudat este faptul că membrii familiei nu sunt carantinați obligatoriu, cu toate că toți șoferii de TIR locuiesc cu familiile.

UNDE ESTE LOGICA? Clar, singura logică este că nu există logică și că se lucrează după ureche, fără a se gândi că vor paraliza transportul international, și vor lăsa familii întregi fără veniturile necesare existenței!

Tragem un semnal de alarmă pe această cale, poate în al doisprezecelea ceas, cei ce coordonează activitățile legate de COVID vor reanaliza și vor dispune măsurile realment necesare, nu să simuleze măsuri aberante, doar pentru a simula activitate.

Să mai precizăm si faptul că prin punctele de trecere a frontierei vin zilnic sute, poate chiar mii de șoferi de tir…faceți calculul câți vor fi blocați în 10 zile și discutăm după…noi vă ținem la curent cu evolutia acestei situații!

Situația va paraliza implicit economia, cu efecte pe termen cel puțin scurt…

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).