October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

SURSE Ludovic Orban s-a îmbătat la o ședință de guvern – Detalii absolut INCREDIBILE din sală

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

”Niciodată n-am condus sub influenţa băuturilor alcoolice…” – declarația îi aparține lui Ludovic Orban, fost premier și președinte al PNL, și a fost făcută azi, după o ședință a Biroului Permanent al formațiunii.

Dacă Orban face referire la faptul că nu a condus niciodată un autoturism sub influența alcoolului, nu același lucru îl poate afirma despre conducerea unei ședințe de GUVERN! Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, Ludovic Orban ar fi apărut băut chiar la o ședință de guvern.

Sursele nostre spun că ședința din 28 octombrie 2020 ar fi fost condusă de către premierul de la acea vreme după ce ar fi băut pălincă. Potrivit unor martori participanți la ședința invocată, Ludovic Orban ar fi consumat băuturi alcoolice, alături de alți colegi din executiv, în spațiul din spatele sălii de ședințe de guvern, unde de obicei este mâncare.

Informațiile STIRIPESURSE.RO mai susțin că această ”petrecere neconvențională” ar fi ținut până la miezul nopții. Totodată, mai mulți miniștri au părăsit ședința de guvern când au văzut starea premierului.

 

Aceleași surse ne-au mai precizat că Orban ar fi fost într-o accentuată stare de ebrietate, încât, după ce a băut atât de mult, a reluat ședința, dar nu mai era în stare să o conducă. A respins câteva acte normative, iar după ce l-a văzut în ce stare era, șefa sa de cabinet i-a spus să încheie ședința.

STIRIPESURSE.RO l-a contactat pe Ludovic Orban pentru a comenta informațiile, însă președintele Camerei Deputaților nu a răspuns, până la momentul publicării articolului.

Miercuri, Ludovic Orban a spus și că ”Am fost supus în mod frecvent la testul de alcoolemie şi niciodată nu am consumat alcool la toate testele pe care l-am efectuat. Amendă de circulaţie am luat în campania prezidenţială pentru alegerile din 2004, m-am deplasat la Slobozia, unde erau pregătite autobuze şi autocare pentru votul multiplu pe traseu şi mergeam cu o viteză un pic cam mare şi m-a luat radarul şi am avut trei luni de zile suspendat permisul. Sigur că am mai avut incidente de-a lungul timpului meu, m-am răsturnat cu maşina la Iaşi, cum bine ţineţi minte, dar la fiecare din incidentele care le-am avut – evident s-au derulat toate procedurile legale, niciodată n-am consumat alcool şi de multe ori au fost defecţiuni de natură tehnică care au provocat incidentele”….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).