December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Florin Cîțu, detalii despre aeronava care a ajuns în Afganistan

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Premierul Florin Cîțu susține că aeronava care a plecat special pentru a-i aduce în țară pe românii din Afganistan, dar deocamdată o singură persoană a venit la aeronavă.

„Aeronava a ajuns în Kabul. O singură persoană a ajuns la aeronavă. S-a întors aeronava la Islamabad. 14 nu ajunseseră. Se întoarce înapoi la Kabul să îi ia și pe ceilalți aeronava. Vom încerca, să vedem cum îi aduce la aeroport. (…) Sper să fie astăzi”, anuță Florin Cîțu.

El afirmă că autoritățile române au primit cereri de la alte țări pentru le a aduce cetățenii în România.

„Nu am aceste informații, dacă a luat și alți cetățeni sau va lua după aceea. (…) Monitorizăm și încercăm să găsim soluții (să aduce cetățenii români la aeroport – n.r.). Sunt mai multe canale prin care lucrăm. Nu pot să spun nimic despre operațiunile militare ale României”, adaugă premierul.

MAE a anunțat joi dimineață că un singur cetățean român a fost evacuat pe cale aeriană din Kabul cu aeronava trimisă în Afganistan de statul român. Acesta a fost transportat la Islamabad, în Pakistan. Ceilalți sunt blocați în oraș, iar autoritățile încearcă să-i aducă la aeroport.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).