October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

EXCLUSIV Șeful Poliției Ploiești, Cristi Manea, cercetat penal după ce ar fi lovit un subaltern

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Comisarul șef Cristi Manea, șeful Poliției municipiului Ploiești, a fost reclamat de un ofițer din cadrul Biroului Rutier Ploiești că l-ar fi lovit. Ofițerul l-a reclamat pe Cristi Manea la Biroul Control Intern, structură care a efectuat verificări și a înaintat reclamația la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună. Cristi Manea l-ar fi tras la răspundere pe ofițer pentru că acesta din urmă depusese o sesizare la Biroul Control Intern care îl viza pe șeful Biroului Rutier Ploiești, subcomisarul Laurențiu Drăghici.

În timpul discuției, ofițerul în cauză susține că șeful Poliției Ploiești l-a lovit cu piciorul în zona intimă. Potrivit unor surse din cadrul IJP Prahova, Cristi Manea s-ar apăra susținând că a făcut gestul în glumă. Cert este însă că ofițerul nu a interpretat lucrurile așa și l-a reclamat pe superiorul său.

Ziarul Incomod a solicitat oficial Poliției Prahova detalii despre acest caz, întrebând totodată pentru ce infracțiune posibil comisă de comisarul șef Cristi Manea a fost sesizată unitatea de Parchet competentă. IJP Prahova ne-a răspuns că “actele din dosarul penal” (n.r. cercetarea) se realizează “sub directa coordonare a procurorului de caz, inclusiv încadrarea juridică a faptelor” și că informațiile solicitate sunt exceptate de la caracterul public, motiv pentru care nu pot fi comunicate (foto-document dreapta).

Biroul Control Intern a efectuat verificări și a înaintat reclamația la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).