September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Sexul te coboară, politica te scoală/Fosta directoare de liceu filmată dezbrăcată alături de elevul ei, numită inspectoare de arte

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Zilele acesta este mare agitație în școli și la inspectoratele școlare din toată țara, ca urmare a faptului că urmează să fie numiți cu delegație mii de directori, directori adjuncți și inspectori școlari, în perspectiva debutului noului an școlar.

În unele județe, consiliile de administrație ale inspectoratelor școlare s-au întrunit deja și au operat primele schimbări, care vor fi valabile cel puțin până la organizarea unor concursuri pentru aceste funcții, cel mai probabil la sfârșitul acestui an, așa cum s-a exprimat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

În județul Vrancea o astfel de numire controversată s-a făcut pentru postul de inspector școlar de arte, funcție în care a fost numită o fostă directoare a Liceului de Artă “Gh. Tatarescu” din Focşani, protagonista unui scandal imens în urmă cu trei ani, când fotografii și imagini video cu ea complet dezbrăcată, în scene tandre alături de un elev, au apărut în presă. În urma acelui scandal profesoara a demisionat de la conducerea școlii.

Diana Tăicuțu este profesoară de pictură și o înlocuiește în funcția de inspector școlar pe Doina Colavinni, profesoară de muzică, o personalitate distinctă a județului, cu performanțe în domeniul pe care îl stăpânește cel mai bine, pian.

Doina Colavinni era inspector de cel puțin zece ani și, din informațiile noastre, scrie Ziare.com, nu se mai afla în grațiile actualei conduceri a Inspectoratului Școlar Vrancea, instituție politizată masiv în ultimul an.

Daniela Marchitan, șefa Inspectoratului Școlar Vrancea nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne preciza care au fost argumentele care au primat în cazul propunerii în acest post a unei persoane care a fost sancționată pentru scandalul în care a implicat școala pe care o conducea. Nici noul inspector nu a fost de găsit pentru un punct de vedere pe acest caz, mai ales că pedepsele numeroase primite acum trei ani abia s-au șters, unele dintre ele.

“Nu credeam că se va expune chiar așa, după toate cele întâmplate. Probabil va curge multă cerneală după această numire”, ne-a declarat o profesoară din Liceul de Artă…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).