December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lucian Bode, precizări despre crima care a îngrozit Capitala: ‘Am dispus verificări la nivelul DGPMB’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Ministrul de Interne Lucian Bode a făcut precizări cu privire la crima din București. Bode a anunțat că educatoarea din Sectorul 2, ucisă cu sânge rece de fostul soț, nu făcea obiectul niciunui ordin de protecție în vigoare, însă, în urma informațiilor vehiculate în spațiul public, a dispus verificări la nivelul DGPMB.

„Aș vrea să fac următoarele precizări. Derularea evenimentelor a fost următoarea: unu, Poliția Capitalei a fost sesizată prin 112 pe 12 august despre faptul că o femeie de 48 de ani a fost găsită decedată într-o locuință din Sectorul 2; doi, în urma unui apel anonim către poliție, pe data de 16 august, la patru zile, a fost identificat prezumtivul autor al infracțiunii de omor. Noi am desfășurat activități specifice în această perioadă și am identificat prezumtivul autor, un bărbat de 44 de ani, care a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile. În acest moment, cercetările sunt efectuate de către Tribunalul București”, a spus ministrul.

Cu privire la ordinele de protecție, ministrul de Interne a făcut următoarele precizări: „Instanța de judecată a emis un ordin de protecție față de prezumtivul actor pentru protecția fiicei victimei în vârstă de 17 ani. Victima infracțiunii de omor nu făcea obiectul niciunui ordin de protecție în vigoare. Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, am dispus șefului Poliției Române declanșarea unor verificări specifice la nivelul Direcției Generale a Poliției Municipiului București”.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).