December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ramona Bădescu, prima poză cu bancherul sicilian cu care se mărită! Face și nuntă, și botez

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

După ce a suferit enorm că nu-și poate vizita familia în România din cauza pandemiei, Ramona Bădescu a ajus în sfârșit pentru câteva zile acasă. Și a venit cu fiul ei Ignazio, care nu mai fusese niciodată în țara mamei lui.

Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții: și-a îndeplinit visul de fi mamă și va fi în curând mireasă. Ramona va face și nuntă cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali, în vârstă de 53 ani, în ziua în care își va boteza copilul.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei, dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme!

Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!”, a povestit Ramona Bădescu pentru Click.

În urmă cu câteva luni, Ramona Bădescu mărturisea că și-ar dori ca fiul ei să fie botezat la Vatican de către însuși Papa. Doar că între timp, cu e și firesc, lucrurile s-au mai schimbat….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).