November 29, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Liberalii îl pun la colț pe Dacian Cioloș: ‘Toată viața politică s-a cățărat pe munca altora

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Criticile lui Dacian Cioloș la adresa președintelui Iohannis și la adresa liberalilor primesc o replică pe măsură. După ce s-a aflat că liderul USR PLUS susține ieșirea de la guvernare, președintele PNL Iași îl compară pe Cioloș cu Ciolacu.

Deputatul Alexandru Muraru afirmă că Dacian Cioloș este „un lider complet absent și dezinteresat de ce se întâmplă în România, are mereu de comentat doar atunci când e vorba sa atace partenerii de coaliție sau pe Președintele României”.

„Dacian Cioloș are obiceiul de a sa cățăra pe subiecte cu iz de scandal doar pentru a mai puncta apariții mediatice. Poate așa consideră că poate compensa absența fizică sau sărăcia de idei cu privire la guvernarea României.

Dacă domnul Cioloș ar investi la fel de mult timp pentru a face ceva pentru România pe cât investește în denigrarea partenerilor de coaliție sau a celor care l-au investit cu încredere, cred ca ar fi mai câștigat. Un minim de decență i-ar spune să renunțe la gâlceava sterilă cu președintele Statului sau cu cei care a spus că face echipă.

Din păcate, domnul Dacian Cioloș toată viața politică s-a cățărat pe munca altora și același principiu îl aplică și acum: se urcă pe subiecte când e rost de imagine pe spatele unor probleme dezbătute cu mult patos”, afirmă Alexandru Muraru, potrivit unui comunicat de presă al PNL Iași.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).