November 29, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Sindicatul Europol TRADUCE alcoolemia avută de Florin Cîţu în SUA: aproximativ 1 litru de tărie sau 5 sticle de vin sau foarte multe sticle de bere

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Reprezentanţii Sindicatului Europol afirmă că alcoolemia de 0,161 (BAC) a premierului Florin Cîţu atunci când a fost prins conducând în Statele Unite “se traduce” în aproximativ un litru de tărie (whiskey, vodcă) sau aproximativ 5 sticle (750 ml) de vin sau foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore. Fapta “reprezintă o veritabilă infracţiune”, adaugă aceştia, anunță Mediafax.

“Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câţu, premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:

– aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);

sau

– aprox 5 sticle (750 ml) de vin;

sau

– foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore”, au afirmat reprezentanţii sindicatului Europol, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ei au precizat că fapta constituie infracţiune, nu contravenţie.

“Fapta săvârşită de Florin Câţu nu este sub nicio formă o «simplă contravenţie», aşa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracţiune. În rest, noi să fim sănătoşi, că din beţie ne trezim cu toţii”, au conchis aceştia.

Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

”Acum 20 de ani, a fost vorba de DUI, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).