October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Misiune CONTRACRONOMETRU – Un tânăr care a anunţat la 112 că se spânzură, salvat de doi poliţişti

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a sunat la 112, anunţând că intenţionează să se spânzure. El a fost localizat şi salvat de doi poliţişti, anunță news.ro.

”La data de 13 august 2021, în jurul orei 22,55, un tânăr în vârstă de 21 ani a apelat serviciul apelul unic de urgenţă 112, anunţând faptul că intenţionează să-şi curme viaţa, prin spânzurare.

Dispecerul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a reuşit să identifice în scurt timp locaţia unde se află tânărul în cauză şi a dirijat la faţa locului un echipaj de poliţie format din doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Budila şi Teliu”, transmite IPJ Braşov.

În aproximativ 6 minute de la primirea apelului, agent de poliţie Anghel Iulian şi agent şef adjunct de poliţie Cristea Lucian l-au găsit pe tânăr într-un copac situat în proximitatea unei liziere de pe raza localităţii Budila, judeţul Braşov. Bărbatul era în stare de semiconştienţă, conform poliţiştilor.

”Poliţiştii au dezlegat sfoara care era legată de creanga copacului, l-au eliberat pe tânărul în cauză şi i-au acordat primul ajutor, solicitând în acelaşi timp intervenţia unui echipaj medical care, ulterior, l-a transportat la spital”, precizează IPJ Braşov.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).