December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban intră la rupere: ‘Îi solicit lui Florin Cîțu să le ceară scuze cetățenilor români și ar trebui să își ceară scuze și față de mine’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Președintele PNL Ludovic Orban reacționează după ieșirea publică a lui Florin Cîțu, solicitându-i ca la următoarea declarație publică să le ceară scuze cetățenilor români pentru „că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui”. „Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal”, mai spune liderul PNL.

„Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui.
Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, scrie Ludovic Orban pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).