October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Serviciile își bagă banii în offshore-ul lui Boc!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

La doar o zi după ce dezvăluiam că ”SIE se leapădă de Cîțu” au apărut și documentele care demonstrau că acesta a suferit o condamnare penală în Statele Unite ale Americii. Și, drept urmare, va fi dificil de păstrat în fruntea Guvernului, chiar dacă și va câștiga totuși alegerile interne din cadrul Partidului Național Liberal.

Pentru că un premier penal este o povară politică și diplomatică prea greu de dus până și pentru influenții susținători din umbra lui Florin Cîțu. Cei care, iată că au deschis șampania prea repede, crezând că este suficient să îl legendeze pe Cîțu drept ”acoperitul” Serviciului de Informații Externe și ”omul americanilor”, pentru ca nimeni să nu mai verifice această ipotetică protecție. Numai că acesta va fi ”scuipat” ca o măsea stricată de la Palatul Victoria, lovitura decisivă venind de unde se așteptau mai puțin : exact de la SIE și de la SUA!

Ceea ce nu înseamnă însă în niciun caz că liberalii rămași loiali lui Ludovic Orban ar trebui acum să se grăbească ei să deschidă șampania victoriei. Pentru că deja o a treia tabără, una care în mod miraculos și-a păstrat influența încă din vremea de aur a primului mandat de președinte al României al lui Traian Băsescu intenționează acum să își proclame hegemonia asupra ”guvernului meu”. Și să îl propună drept premier de rezervă sau mai degrabă unul al compromisului național pe Emil Boc! Principala strategie a nucleului dur pedelist convertit în ”forța motrice” a liberalismului transilvănean și ”pesediștii luminați” din jurul bătrânului combinator Vasile Dîncu fiind că astfel s-ar împăca și ”capra” serviciilor, dar și ”varza” politicului. Pentru că, până acum, tabăra lui Florin Cîțu s-a bazat parcă prea mult doar pe sprijinul structurilor informative și al procurorilor de casă ai acestora pentru a câștiga teren, dosar cu dosar și baron cu baron, în interiorul PNL. În timp ce tabăra lui Ludovic Orban a mizat, din contră, strict pe vechii lideri politici, unii care nici în ruptul capului nu ar accepta să împartă barem cu cineva puterea totală pe care o exercită în propriile zone de influență din teritoriu…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).