October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Florin Cîțu și-a pierdut principala calitate. Omul nou este la fel de murdar!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Nu putem trece cu vedere momentul în care Florin Cîțu sfidează o țară întreagă punându-și pozele făcute în 2016 în Statele Unite (New York) pe rețelele de socializare alături de melodia „Can’t stop me now” (Nu mă puteți opri acum). În contextul în care o țară întreagă este șocată de faptul că prim-ministrul ei a ascuns un dosar penal în care a fost implicat, actorul principal din acest scandal sfidează arogant opinia publică.

VEZI AICI DOSARUL INTEGRAL AL LUI FLORIN CÎȚU DIN SUA

Florin Cîțu ne-a obișnuit cu atitudinea sfidătoare și arogantă. Dar acest lucru se întâmpla în relația sa cu colegii de partid pe care îi invita călduros să îl voteze președintele PNL. Iar pe cei pe care nu reușea să îi convingă cu „șarmul său de vedetă rock” îi amenința cu dosare penale. Dar aceasta este o altă discuție. Ce se întâmplă astăzi este mai grav decât ne putem închipui.

Florin Cîțu promovează intens în campania internă ideea de om nou în politică. Încercarea de a crea un avantaj în fața vechiului sistem se bazează pe rezultatele favorabile obținute de USR și Plus care au mizat pe fețe noi fără probleme legale. Cîțu a fost ridicat de către Iohannis, Gorghiu, Boc and co. pe piedestalul omului nou, curat, imaculat. Iar cetățenii de bună credință au avut încredere. Până când acel piedestal s-a spart brusc, iar Florin Cîțu a căzut tocmai în oala politicienilor vechi cu probleme penale.

Recunoașterea faptei nu îi absolvă tăinuirea ei timp de zeci de ani. Prim-ministrul României se află într-o situație complet stânjenitoare din punct de vede instituțional. Opoziția speculează imediat acest moment și pune toate tunurile pe Florin Cîțu. Presa, din lipsă de subiecte, din cauza perioadei de vară în care toată lumea este în concediu, rostogolește în bulcă acest episod. Legitimitatea funcției este afectată, iar prim-ministrul României devine o simplă formă fără fond. Dar se pare că Florin Cîțu, însuși prim-ministrul, nu conștientizează gravitatea situației, sfidând pe toată lumea cu tot felul de răspunsuri penibile…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).