January 20, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Firea a răbufnit. Nicușor Dan, luat în vizor: Oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă?

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Fosta șefă de la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un tir de critici la adresa succesorului său din fotoliul de edil al Bucureștilor, pe un subiect sensibil, dat fiind vorba că e vorba despre persoane cu boli cronice.

”Mă întreb: oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronici din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inimă de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrați, de peste 3 ani.

6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primită de la guvern este infimă.

Se întreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunțat acești oameni năpăstuiți de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remușcare?”, întreabă Firea, într-un mesaj transmis marți, 10 august, pe pagina sa de pe o rețea de socializare…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).