September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Au aruncat cu scaune și sticle de la balcon în trecători și au distribuit clipul pe rețele de socializare. Acum sunt căutați de polițiști

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Poliţiştii constănţeni fac cercetări, după apariţia mai multor clipuri pe o reţea de socializare în care se vede cum sunt aruncate diverse obiecte în trecători de la balcon sau oamenii sunt batjocoriţi de către autorii acestor filmări, potrivit News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere.

“În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Astfel, într-unul din clipuri se vede cum cineva aruncă un scaun de la balcon peste două maşini parcate, iar în altul a fost aruncată o sticlă către două tinere care mergeau pe stradă.

De asemenea, unui tânăr aflat la o terasă îi sunt luaţi ochelarii de la ochi, iar autorul clipurilor propune către două femei care aveau câte un copil în braţe să-şi omoare bebeluşul în schimbul sumei de 2.000 de lei.

Unul dintre autorii acestor filmări este un tânăr din Bucureşti.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).