October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alina Gorghiu dă din casă: ‘Florin Cîțu este un om care nu a făcut niciodată un secret din parteneriatul cu Klaus Iohannis’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a precizat că îl va susține pe Florin Cîțu la șefia Partidului Național Liberal (PNL) ”Este nevoie în mod cert de o schimbare de o schimbare”.

 

”Alina Gorgiu va vota cu Florin Cîțu, Alina Gorghiu face parte din echipa lui Florin Cîțu”, susține senatoarea.

Senatorul PNL consideră că actuală conducere a partidului este „uzată”, însă principalul motiv pentru care Ludovic Orban trebuie să plece din fruntea partidului este că a pierdut alegerile parlamentare din decembrie 2020. Totodată Gorghiu mizează pe un suflu nou care trebuie să readucă electoratul liberal în fruntea partidelor la alegerile din 2024.

„Este nevoie în mod cert de o schimbare de o schimbare a PNL. Orice partid politic care trece prin toate ciclurile electorale, se uzează, conducerea se uzează, se uzează garnitura din jurul președintelui și președintele însuși, care a trecut printr-un an în funcția de premier, un an pandemic greu în care a luat și măsuri nu foarte populare, însă principalul motiv pentru care trebuie schimbat liderul PNL și garnitura care a condus partidul într-o oare care măsură, este faptul că în decembrie, anul trecut PNL a pierdut alegerile”.

„Nu s-a întâmplat să facem o analiză corectă, onestă a cauzelor care au dus la pierderea alegerilor parlamentare, sigur o mare parte din motivele care au dus la pierderea alegerilor s-au subsumat problemei pandemice, dar cred că pe mai departe dacă privim la viitor, la potențialul pe care PNL în are, dacă privim din perspectiva anului 2024, care este un an cu 4 tipuri de alegeri, atunci trebuie să vii în fața electoratului de dreapta cu oferta proaspătă”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).