September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Stelian Ion: Asistăm la o veritabilă acţiune de intimidare a magistraţilor de către cei care ar trebui să îi apere

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a afirmat, luni, că Inspecţia Judiciară consumă resurse, timp şi energie pentru ”a hărţui” cinci judecători, “pentru că şi-au exprimat opinii pe un forum intern al magistraţilor”, susţinând că este vorba despre “o veritabilă acţiune de intimidare” din partea celor care ar trebui să apere şi să garanteze independenţa acestora.

Afirmaţiile vin în contextul în care Inspecţia Judiciară ar fi cerut Secţiei pentru judecători a CSM sancţionarea a cinci judecători pentru delict de opinie, în urma unor afirmaţii făcute de aceştia pe un forum intern şi care, ulterior, au fost făcute publice.

“Este revoltător că Inspecţia judiciară condusă de un judecător care a acceptat să fie numit politic, Lucian Netejoru, consumă resurse, timp şi energie pentru a hărţui cinci judecători pentru că şi-au exprimat opinii pe un forum intern al magistraţilor. Direcţia pe care a luat-o Inspecţia Judiciară sub conducerea domnului Netejoru este periculoasă şi atinge drepturi pe care judecătorii şi procurorii le au ca orice altă persoană din România”, a scris Stelian Ion, pe Facebook….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).