October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Caz cutremurător într-un centru din țară, destinat persoanelor cu dizabilități

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Nu o dată s-a adus în discuție situația constatată în unele unități medicale din țară, în care pacienții aveau de înfruntat nu doar probleme medicale, ci și condiții deloc ușoare descoperite în incintele în care aceștia stăteau.

Sunt, din păcate, noi imagini care șochează, la acest capitol. Cu condițiile în care se văd nevoiți să stea pacienții care se află într-un centru din județul Suceava. Și anume un centru din Sasca Mică.

Oamenii din acel centru destinat unor persoane cu dizabilități stau pe saltele rupte și murdare și sunt nevoiți să meargă să își facă nevoile în curte, anunță, luni, 9 august, Antena3.

(sursa foto: captură Antena 3)

”Cu toate că imaginile pe care le vedeți sunt din cel mai mare centru din România, un centru care se află în județul Suceava, într-o comună, Sasca Mică, vreau să vă spun că, până acum, suntem primii din cadrului acestui Consiliul de Monitorizare care am reușit să ajungem acolo”, a declarat Emanuel-Gabriel Botnariu, președintele Consiliului de Monitorizare, într-o intervenție la Antena 3.

”Am găsit un personal foarte slab calificat”

(sursa foto: captură Antena 3)

Referindu-se la cele constatate la acest centru, șeful Consiliului de Monitorizare, ai cărui reprezentanți au mers să vadă situația la fața locului, a folosit termeni dureroși, mai ales că e vorba despre un centru destinat îngrijirii unor persoane cu dizabilități. Președintele acestui for a adus în discuție și problema personalului care lucrează în centrul sucevean…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).