October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Peisajul meteo se schimbă pe întreg globul

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Lumea se confruntă tot mai des cu fenome extreme, puse de experți pe seama încălzirii globale. Incendiile de vegetație fac ravagii în state de pe tot globul, iar inundațiile afectează state care s-au confruntat rar până acum cu acestea. Bogdan Antonescu, expert în fenomene meteo extreme, a declarat la Digi24 că situația este cu atât mai critică cu cât valurile de căldură, incendiile sau furtunile cu grindină de mari dimensiuni apar în regiuni în care oamenii nu sunt obșnuiți cu astfel de fenomene. Nu ne asteptăm la lucruri bune în viitor, a avertizat el.

Cele mai afectate state sunt în prezent Grecia, Turcia, SUA și chiar Rusia. Inundațiile, furtunile extrem de puternice și tornadele își fac și ele din ce în ce mai simțită prezența în state care nu s-au confruntat prea des cu astfel de fenomene.

“Sunt regiuni în care oamenii nu sunt pregătiți pentru astfel de fenomene.

Valurile acestea de căldură, incendiile de vegetație din ce în ce mai mari sunt neobișnuite, ne e greu să ne adaptăm, mai ales acolo unde fenomenele acestea sunt destul de rare. E posibil să ne așteptăm pe viitor să avem furtuni puternice cu grindină de mari dimensiuni în zone unde aceste fenomene erau extrem de rare…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).