October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lucian Bode s-a săturat de SCANDALUL din PNL

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis, la alegerile din PNL Sibiu, un mesaj de unitate pentru liderii partidului, spunând că PNL este o barcă în care se află cu toții.

“Ne-am asumat o responsabilitate, de a promova principiile liberalismului. Riscăm să ducem dezbaterea democratică din interiorul PNL mult prea jos, lucru care nu ne face cinste și nu ne caracterizează.

Oamenii politici sunt ca într-o vitrină, expunerea este maximă. Suntem judecați după comportamente și atitudini și suntem vota’i pentru ac’iunile noastre.

Am evoluat împreună, ne-am bucurat de victorii importante, dar mereu PNL a găsit forța și înțelepciunea să treacă la nivelul următor. Trebuie să facem dovada maturitățiii politice.

La Sibiu, echipa PNL a făcut performanță. Împreună cu echipa de aici, cu Raluca Turcan, cu primarii din județ, am reușit să mișcăm proiecte vitale. Nu ne va ierta nimeni dacă într-o guvernare liberală nu vom uni regiunile istorice cu autostrăzi.

Alegerile interne nu trebuie să umbrească actul de guvernare. Îmi doresc ca mesajul de unitate să fie unul sincer din partea tuturor. Sunt cu toții într-o barcă și pe aceasta scrie PNL. Trebuie să vâslim în aceeași direcție.

Am certitudinea că echipa florin Cîțu este câștigătoare”, a spus Lucian Bode.

Organizaţie PNL Sibiu are vineri alegeri interne. În competiţie s-au înscris Raluca Turcan care este susţinută de premierul Florin Cîţu şi Constantin Şovăială care beneficiază de sprijinul lui Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).