October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Israelul ripostează la tirurile de rachetă trase din sudul Libanului – Țimtele sunt poziții ale Hezbollah

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Armata israeliană a indicat, vineri, că a atacat pozițiile Hezbollah din sudul Libanului ca ripostă la tirurile de rachetă care au fost lansate asupra Israelului, revendicate de mişcarea şiită.

„Armata israeliană este pe cale de a lovi bazele de lansare a rachetelor din Liban”, a precizat un comunicat militar, la puţin timp după lansare a mai mult de 10 proiectile în direcţia Statului evreu, din care mare parte au fost interceptate potrivit forţelor israeliene.

Mişcarea libaneză Hezbollah a declarat, vineri, că a lansat zeci de rachete către teritoriile din regiunea contestată a Înălţimilor Golan, ocupată de Israel din 1967, ca răspuns la atacurile aeriene israeliene asupra sudului Libanului, scrie lorientlejour.com.

„Ca răspuns la raidurile aeriene israeliene, Rezistenţa islamică a bombardat un teritoriu din apropierea poziţiilor forţelor de ocupaţie israeliene în regiunea Chebaa”, a declarat gruparea în comunicat.

Cel puţin 10 rachete au fost lansate, vineri, din sudul Libanului către Israel, potrivit agenţiei libaneze National News, în ceea ce pare a fi o relansare a violenţelor de-a lungul frontierei comune.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).