December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Scandal în Germania: secretele comerciale ale companiei Daimler, compromise

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Autoritățile au declanșat o anchetă care vizează „persoane încă neidentificate din Ministerul Federal al Transporturilor” și Agenția Federală Germană pentru Automobile(KBA).

“Persoane neidentificate sunt suspectate că au dezvăluit secrete industriale în detrimentul producătorului Daimler”, a informat Parchetul din Stuttgart.

Aceasta este „o procedură de investigație din cauza suspiciunii divulgării neautorizate a secretelor de afaceri în dezavantajul lui Daimler”, a declarat o purtătoare de cuvânt a urmăririi penale către AFP, confirmând informațiile din revista de afaceri Wirtschaftswoche.

Bănuielile se referă „la persoane încă neidentificate din Ministerul Federal al Transporturilor și Agenția Federală pentru Automobile”, a spus ea, fără să dezvăluie mai multe detalii despre o anchetă în curs.

Cele două administrații publice și-au asigurat cooperarea în cadrul anchetei și nu au dorit să ia o poziție cu privire la procedură. De asemenea, producătorul auto Daimler a refuzat să comenteze. Un purtător de cuvânt a declarat că acuzarea investighează „din oficiu”, deci din proprie inițiativă.

Daimler a raportat în iulie un profit de 5,4 miliarde de euro, generat de vânzările diviziilor de automobile și camioane, peste estimările analiștilor.

sursa: national

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).