January 20, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Am stat degeaba ”ghiocel”, SUA merg cu Croația!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Un nou succes fulminant al Puterii politice de la București! Ambasada Statelor Unite ale Americii la Zagreb a anunțat chiar pe site-ul său oficial că Secretarul american de Stat, Anthony Blinken a propus ca ti cetățenii croați să poată să călătorească peste Ocean fără vize! Și dacă nu ar fi de plâns, chiar că ar fi de râs!

Croații nu mai au nevoie de vize, românii da!

Pentru că, deși ne-am făcut ”preș” în fața partenerilor strategici americani, dovedind o obediență deja dizgrațioasă și pompând peste 12 miliarde de dolari doar samsarilor americani  de armament, Casa Albă nici măcar nu ia în calcul posibilitatea de a scăpa statul român de umilința de a fi în continuare ultimul ”paria” din Uniunea Europeană, alături de Bulgaria. Numai că dacă Sofia nu s-a făcut ”ghiocel” pentru a scăpa de umilitoarele vize obligatorii pentru cetățenii săi, Bucureștiul a  făcut-o cu prisosință! Și de ce? Doar pentru ca de acest drept să beneficieze acum și Croația, ultima țară intrată în Uniunea Europeană, de-abia în anul 2013…

Blinken dixit!

” Deși au mai rămas câțiva pași de finalizat în acest proces, inclusiv o evaluare finală a eligibității Croației, realizată de către Departamentul pentru Securitate Internă al SUA, felicităm Croația pentru parcurgerea acestei etape importante. Intrarea în programul Visa Waifer necesită îndeplinirea multor cerințe stricte, iar autoritățile croate au făcut până acum o muncă uriașă în acest scop. Am dori să le mulțumim partenerilor noștri croați, în special Ministerului de Interne, pentru munca dedicată și sârguincioasă pentru a ajunge la acest punct. La intrarea în program, cetățenii eligibili vor putea călători în Statele Unite ale Americii în scopuri de afaceri sau de turism fără vize, după obținerea aprobării prin intermediul sistemului electronic online” se arată în comunicatul lui Blinken. Și asta în timp ce ultimul comunicat în ceea ce privește renunțarea la vizele pentru cetățenii români este cel al MAE de anul trecut, atunci când Bogdan Aurescu s-ar fi ”milogit” din nou în zadar de Mike Pompeo!

sursa – national.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).