September 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

MAE, despre comandatul de navă reţinut în Cipru: Cetăţeanul român a fost reţinut în baza unei înregistrări

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că, din informaţiile preliminare obţinute de Ambasada României la Nicosia, cetăţeanul român, marinar pe o navă aflată în portul Vassilikos, a fost reţinut în baza unei înregistrări/notificări existente pe numele său în evidenţele autorităţilor cipriote. Un reprezentant al misiunii diplomatice îl va vizita pe român şi va discuta cu autorităţile, potrivit news.ro.

“Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Nicosia a fost notificată, la data de 3 august 2021, cu privire la reţinerea unui cetăţean român, marinar pe o navă aflată în portul Vassilikos, Republica Cipru. Notificarea a fost făcută de un membru al echipajului, la nivelul ambasadei fiind recepţionate ulterior solicitări de asistenţă consulară atât din partea familiei cetăţeanului român, cât şi din partea companiei angajatoare”, a transmis, miercuri, MAE.

Astfel, reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru clarificarea situaţiei, pentru a obţine informaţii suplimentare referitoare la acest caz şi pentru a lua legătura în mod direct cu cetăţeanul român, demers realizat în aceeaşi zi.

“Potrivit datelor preliminare obţinute de ambasadă, cetăţeanul român a fost reţinut în baza unei înregistrări/notificări existente pe numele său în evidenţele autorităţilor cipriote. În dimineaţa zilei de 4 august 2021, un reprezentant al misiunii diplomatice s-a deplasat la locul de deţinere al cetăţeanului român pentru a-l vizita şi pentru a avea întâlniri cu autorităţile cipriote care investighează cazul”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).