November 29, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Oamenii de știință din Israel insistă cu ivermectina

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Oamenii de știință din Israel susțin că tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar / zi. Un studiu publicat recent arată că ivermectina reduce durata bolii și infecțiozitatea, informează într-o analiză amplă The Jerusalem Post. FDA și OMS, pe de altă parte, avertizează împotriva utilizării acesteia.

Ivermectina, un medicament utilizat pentru combaterea paraziților din țările lumii a treia, ar putea ajuta la reducerea duratei infecției pentru persoanele care contractă coronavirus cu mai puțin de 1 dolar pe zi, potrivit unor cercetări recente efectuate de Sheba Medical Center din Tel Hashomer (Israel).

Prof. Eli Schwartz, fondatorul Centrului pentru Medicină de Călătorie și Boli Tropicale din Sheba, a efectuat un studiu aleatoriu, controlat, din 15 mai 2020, până la sfârșitul lunii ianuarie 2021 pentru a evalua eficacitatea ivermectinei printre pacienții care nu au avut nevoie de spitalizare, cazuri ușoare până la moderat.

Ivermectina a fost aprobată de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente din 1987. Descoperitorii medicamentului au primit Premiul Nobel pentru medicină 2015 pentru tratamentul onchocerciozei, o boală cauzată de infecția cu viermi rotunzi paraziți.

De-a lungul anilor, medicamentul a fost folosit pentru alte indicații, inclusiv scabie și păduchi. Mai mult, în ultimul deceniu, mai multe studii clinice au început să-și arate activitatea antivirală împotriva virușilor variind de la HIV și gripă la Zika și West Nile.

De asemenea, medicamentul este extrem de ieftin. Un studiu publicat în American Journal of Therapeutics, a arătat că prețul ivermectinei pentru alte tratamente în Bangladesh este în jur de 0,60 dolari până la 1,80 dolari pentru un tratament de cinci zile. Costă până la 10 dolari pe zi în Israel…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).