August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un barbat in varsta de 46 de ani a sfarsit inecat in timp ce se afla la scaldat

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești au actionat pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat în râul Argeș, pe raza localității Ogrezeni.
În sprijin, a fost solicitat și un echipaj de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Acțiunea de căutare s-a desfășurat pe apă, cu ajutorul unei bărci și a scafandrilor.

Un echipaj SMURD este pregătit pentru acordarea primului ajutor.

Din informațiile primite de la persoanele care se aflau în zonă, bărbatul de aproximativ 46 de ani, se afla la scăldat iar, la un moment dat, a intrat în apă și nu a mai fost văzut.

În urmă cu puțin timp, scafandrii l-au găsit pe bărbat, la câțiva metri de locul în care a fost văzut ultima dată și l-au adus la mal. Acesta era complet imersat în apa râului.
Din nefericire bărbatul prezenta lividitate cadaverică.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..