September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Florin Cîțu a ordonat, iar un ministru PNL extrem de discret a executat

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii din partea PNL, a executat cu rapiditate ordinul dat de șeful său, Florin Cîțu, și a prezentat execuția bugetară după primele 6 luni. Ministrul liberal a transmis vineri că instituţia pe care o conduce a efectuat în primul semestru al anului plăţi în proporţie de 90,29% din bugetul alocat pentru această perioadă

Ministerul Culturii a avut prevăzute credite bugetare de 428.523.000 de lei.

Gheorghiu a precizat că în luna iulie au fost recuperate sumele necheltuite prin semnarea a patru contracte ce vizează investiţii pentru Timişoara Capitală Europeană a Culturii şi pentru consolidarea, restaurarea şi amenajarea Muzeului Naţional „George Enescu” – Palatul „Cantacuzino”, casa memorială şi anexa.

Într-o declaraţie publicată online, el a transmis: „Salut iniţiativa prim-ministrului Florin Cîţu. Românii trebuie să ştie şi să înţeleagă ce se întâmplă cu taxele şi impozitele pe care le plătesc şi care este ponderea tipurilor de cheltuieli în bugetul fiecărei instituţii. Pentru semestrul I, Ministerul Culturii a avut prevăzute credite bugetare în valoare totală de 428.523 mii lei, din care a efectuat plăţi totale în sumă de 386.899 mii lei, fapt ce reprezintă o execuţie de 90,29% a bugetului pentru această perioadă”.

„Am reuşit să recuperăm în luna iulie sumele necheltuite prin semnarea a 4 contracte ce vizează obiective de investiţii importante pentru Timişoara Capitală Europeană a Culturii şi pentru consolidarea, restaurarea şi amenajarea Muzeului Naţional «George Enescu» – Palatul «Cantacuzino», casa memorială şi anexa”, a adăugat ministrul.

Execuţia bugetară pe primul semestru, detaliată, este publicată pe site-ul ministerului.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).