September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primăria Drobeta Turnu Severin urmează să decidă vineri interzicerea trotinetelor electrice în zonele pietonale

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Primăria Drobeta Turnu Severin urmează să decidă vineri interzicerea trotinetelor electrice în zonele pietonale, o propunere în acest sens fiind înscrisă ăe ordinea de zi a Consiliului Local, potrivit news.ro.

De altfel, primarul oraşului a anunţat deja pe Facebook această intenţie, argumentând că au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare.

 

”Vom decide, în şedinţa de vineri 30 iulie, interzicerea circulaţiei trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale şi de promenadă. Au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză şi au fost dese situaţiile în care au lovit trecătorii.

Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranţa noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor şi copiilor care se feresc cu greu din faţa tinerilor vitezomani.

Este obligatoriu să reglementăm condiţiile de deplasare pentru a evita accidentele. Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înţelege le vom confisca trotinetele”, a scris în urmă cu câteva zile pe Facebook primarul Marius Screciu.

Şedinţa de vineri a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin are pe ordinea de zi o propunere în acest sens, care nu vizează doar trotinetele, ci şi autoturismele,mopedele, motocicletele şi ATV-urile…Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).