PRAHOVA 230 de sancțiuni APLICATE de politisti in cateva ore

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană, şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule. Respectati regimul legal de viteză, în interiorul localităților.

Acesta a fost principalul mesaj al polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţen Prahova, care au demarat în cursul zilei de ieri, 29 iulie a.c, în intervalul orar 18.00-21.00, o acțiune pe linia de siguranță rutieră și cauze generatoare de accidente.

• Acțiunea s-a defășurat pe principalele artere rutiere din municipiul Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte și Plopeni.

În acest context, 80 de polițiștii rutieri au atras atenția tuturor participanților la traficul rutier că sunt obligați să respecte legislația în vigoare și să adopte un stil de conducere preventiv-reactiv, atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur.

În urma controlului a 400 de autovehicule, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni în valoare totală de 38.520 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pe strada Depoului din Ploiești, un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

• Legea pedepsește aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce șoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.