October 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Procedura de demitere a lui Clotilde Armand intră într-o nouă etapă

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Pe lângă problemele din justiție, unde procurorii se apropie să anunțe cine a câștigat, de fapt, alegerile în Sectorul 1, Clotilde Armand are șanse mari să fie primul primar din București care se va confrunta cu o procedură de demitere.

Un referendum este pus la cale de societatea civilă, iar Mirel Curea anunță că urmează să fie amplasate puncte pentru strângerea de semnături care să ducă la demiterea primarului de la USR-PLUS. PSD a anunțat că va susține orice inițiativă civică pentru demiterea lui Armand.

”În câteva zile, se vor organiza în Sectorul 1 puncte pentru strângerea de semnături pentru trimiterea doamnei Clotilde Armand la odihnă și tratament.

Le vom strânge cu un steguleț de semnalizare, în soare, pentru că nu putem spera ca madama să aprobe amplasarea de corturi, ceea ce motivează și mai abitir. La fel cum pe mine mă motivează suplimentar faptul că în fața casei mele și în capătul străzii tronează în continuare mormane de gunoaie.

Cine are posibilitatea să aducă mai multe semnături, va putea descărca în cel mai scurt timp formulare de pe net.

Eu voi face de serviciu, cot la cat cu alți voluntari, la un asemenea punct.

În fotografie, doar o mostră, un instantaneu făcut la intersecția străzilor Cireșoia cu Fabrica de Cărămidă.”, e mesajul postat de Mirel Curea.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).