iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ÎCCJ, decizie în premieră: Judecătorii au anulat o Hotărâre a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă referitoare la carantinare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021, care se referă la carantinare, anunţă europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş.

„Actiunea a fost facuta de av. Elena Radu. Mai jos aveti minuta din dosarul 3251/2/2021. Lupta pentru drepturi si libertati este una continua. Nu conteaza daca ai pierdut sau castigat o batalie, important e ca lupta sa continue”, scrie Terheş pe Facebook.

Detalii soluţie: „Admite recursul declarat de RADU ELENA împotriva sentinţei civile nr. 814 din 25 mai 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa recurată şi, în rejudecare: Respinge, ca inadmisibilă, cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Admite cererea formulată de reclamanta RADU ELENA, în contradictoriu cu pârâtul COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ . Anulează Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi 9 iunie 2021. Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, în 24 de ore de la pronuntare.”

Hotărârea CNSU anulată este următoarea:

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexă la prezenta hotărâre…Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).