iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Avionul vicepreședintelui SUA a revenit de urgență la sol din cauza unor probleme tehnice

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Avionul vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, care merge în prima ei călătorie oficială în străinătate, s-a întors la baza militară duminică, la câteva minute după decolare. Anunțul a fost făcut de consilierul principal și purtătorul de cuvânt al vicepreședintelui, Simone Sanders.

„Din cauza unei probleme tehnice cu avionul vicepreședintelui, ne vom întoarce în curând la baza Andrews, unde vicepreședintele va schimba avionul și își va continua zborul către Guatemala”, a spus ea. „Aceasta este o problemă tehnică. Nu există îngrijorare majoră.”

Avionul a decolat de la bază la ora locală 14:22 și s-a întors la ora 14:53. Jurnaliștii americani aflați în avion au observat că a existat un zgomot neobișnuit în timpul decolării, dar „aterizarea a fost complet normală”. Reporterii au subliniat că nu se așteptau la o întârziere semnificativă din cauza incidentului.

Harris va vizita Mexicul și Guatemala în perioada 7-8 iunie. Ea intenționează să discute problema emigrării în masă în Statele Unite, de-a lungul frontierei SUA-Mexic.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).