iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victor Ponta, atac la Clotilde Armand: În Bucureşti, anul ăsta este mai rău decât anul trecut

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Victor Ponta îi atrage atenția lui Clotilde Armand că sectorul pe care-l administrează arată mai rău decât pe vremea primarului PSD Daniel Tudorache.

„În Bucureşti, sectorul 1 este unitatea administrativ-teritorială cu cel mai mare buget. Aceşti primari ai USR-PLUS (doamna Clotilde, domnul Fritz de la Timişoara, domnul Coliban de la Braşov) au un sprijin, nu neapărat din România. După ce sunt aleşi, ei nu mai fac ce zic.

În Bucureşti, anul ăsta este mai rău decât anul trecut. Înainte era vina PSD-ului. Acum, dacă nu mai e PSD-ul, doamna Clotilde se ceartă cu PNL-ul. Această dorinţă spre conflict ascunde faptul că nu eşti în stare să faci nimic. Când ajungi la putere, degeaba mai critici. Apucă-te şi fă.

În sectorul 1 nu e doar problema gunoaielor. Spre exemplu, eu nu am putut să trec cu maşina printre două maşini parcate pe trecere, care blocau strada. Nu venea nimeni să le ridice. M-am plâns pe Facebook de această situaţie şi, la un moment dat, au intrat suporterii dnei Armand şi mi-au lăsat comentarii: Lasă, mă, Ponta, că şi pe vremea ta era la fel. Eu nu am fost primar, dar asta nu e o scuză, că pe vremea lui Tudorache era la fel. Păi de-aia nu mai e Tudorache primar şi eşti tu, Clotilde, să faci ce nu a făcut Tudorache„, a declarat liderul PRO România, conform Bugetul.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).