September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Incendiu la o casă în comuna Gheorghe Lazăr, soldat cu două victime

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Astăzi, în jurul orei 12.20, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au fost alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină în comuna Gheorghe Lazăr, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării. La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Slobozia, venit în sprijin.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei camere, cu pericol de extindere la întreaga casă. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului și lichidarea acestuia după mai bine de două ore, aceștia reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc. Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale la două victime conștiente: un bărbat cu vârsta de aproximativ 69 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, după evaluare a fost preluat și transportat de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia și o femeie cu vârsta de aproximativ 62 de ani care a suferit un atac de panică, după evaluare a refuzat transportul la spital.

Au ars în totalitate bunurile materiale din camera de unde s-a declanșat incendiul, articole de îmbrăcăminte, două uși, o fereastră, tavanul confecționat din lemn pe aproximativ opt metri pătrați și documente personale .

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit datorat unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).