September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Boc, din nou în capul mesei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Credeți că Emil Boc îl susține degeaba pe Florin Cîțu la șefia PNL? De unde până unde atâta altruism la liberali? Nici pomeneală. Lui Emil Boc însă i s-a promis funcția de vicepreședinte, care nu e de colea.

Boc a prins din zbor ideea cu suflul nou din PNL. Așa că vine și el cu câțiva, să fie masa bogată. Și unde putea să-i găsească dacă nu în PNL? Sunt foștii pedeliști pe care i-a păstorit pe vremea lui Băsescu. Sunt camarazii lui cu care a tăiat salariile și pensiile, invocând că ar fi cerința Uniunii Europene. După un timp, s-a aflat chiar din gura Comisiei Europene că nu s-a cerut niciodată așa ceva, că a fost o minciună, dar răul fusese făcut. Sunt oamenii lui de încredere cu care a închis 60 de spitale din țară, și a obligat peste 25.000 de medici și asistente să ia calea Occidentului. Sunt prietenii lui care aplaudau când Băsescu spunea „asta e țara, dacă nu vă convine, plecați!” Nu le mai amintesc numele. E de ajuns să te uiți peste scriptele PNL ca să îți dai seama că sunt acolo toți, cu mici excepții. Sunt termita care devorează partidul din interior și nu se satură niciodată.

Asta se numește România reformată. Sigur a mai rămas mult de ros, nu știm noi cât, iar ai lui Boc știu cel mai bine cum să o facă. Cunosc atât de bine tehnicile încât într-o bună zi PNL o să se trezească fără PNL. Vor fi doar oamenii lui Boc și puii lor, născuți cu aceleași apucături și cu aceeași foame de putere. A făcut cineva o greșeală când a cedat PNL în mâinile unor neterminați? A  greșit când  a vândut apoi toată turma la iarmarocul Europei? Chiar nu mai contează, laptele a dat în foc de multă vreme. Nici Iohannis, nici Cîțu nu-și dau seama cât de repede pot rămâne fără partid. PDL a știut mereu cum să dreagă lucrurile în așa fel să fure șosetele fără să se atingă de pantofi. Au nevoie doar de un șef care să fie în capul mesei, apoi drumul e liber. Iar cu Boc acolo unde trebuie, lucrurile sunt ca și rezolvate. Nu pentru că îl duce mintea foarte tare, dar a știut să fie mereu executantul perfect. Mai mult nici nu trebuie. Are cine să-i ordone.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).