iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ADEVĂRUL pe care șeful Gărzii de Mediu are curajul să îl spună: ‘Numărul victimelor în România, date de poluare, este mai mare decât cel de COVID’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, este de părere că numărul victimelor poluării îl depăşeşte pe cel al victimelor de COVID-19, la fel şi daunele, însă, spune el, ”nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”, potrivit news.ro.

”Numărul victimelor în România, date de poluare, este mai mare decât cel de COVID. Pentru COVID am pus în mişcare forţe, am cheltuit bani extraordinar de mulţi, am ţinut lumea în case, pentru poluare aproape nu facem nimic. Nu sunt bani, nu sunt forţe, nu sunt ministere care să lucreze în comun, dar numărul victimelor este mai mare la poluare”, a declarat Octavian Berceanu la Digi24, vineri seară.

Potrivit lui Berceanu, daunele sunt şi ele foarte mari.

”Nu vorbim de mediu în această ecuaţie pentru că problema de mediu, amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. Daunele sunt mai mari decât daunle de la COVID, dar nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”, a mai precizat Berceanu.

Până astăzi, 30.174 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat în România de la debutul pandemiei.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).